آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 19864
تاریخ انتشار : 20 آذر 1391 10:50
تعداد بازدید : 9051

حمایت از بخش خصوصی کاری تمام وقت است

بزرگترین نمایشگاه فناوری ایران امسال در روزهای بحران اقتصادی گشایش می یابد. با وجود تحریم ها، مشکلات اقتصادی، نوسان ارز، نا
به سامانی واردات، تصمیمات ناگهانی مانند برکناری وزیر ارتباطات و خلاصه هزار و یک نگرانی کوچک و بزرگ دیگر، الکامپ همچنان پا بر جاست. از الکامپ سال گذشته تا الکامپ امسال بخش خصوصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کرده است. بعضی از کوچک ترها کسب و کارشان را از دست دادند، بعضی از بزرگ ترها فعالیت شان به اجبار محدود و درآمدشان کم شده و برخی از فعالان هم سعی کرده اند در شرایط سخت نیمه فعال باقی بمانند. شرکت هایی که در هجدهمین الکامپ شرکت کرده اند، شرکت هایی هستند که با وجود تمام مشکلاتی که پیش روی شان است، می خواهند بازار شان را زنده نگه دارند.

می‌دانیم که شرکت در الکامپی که هر سال برگزاری‌اش با حاشیه‌های فراوانی همراه است با توجه به گرانی‌های اخیر، هزینه سنگینی دارد. هر سال برگزار کنندگان الکامپ تلاش می‌کنند از بخش خصوصی برای شرکت در این نمایشگاه حمایت کنند. برنامه‌ریزی‌ها، برپایی نشست‌ها، هماهنگی‌ها، مدیریت و پیگیری برای برگزاری یک نمایشگاه بزرگ چند روزه بدون شک کاری هزینه‌بر و وقت گیر است. تهیه نیازهای شرکت‌کنندگان، پاسخگویی و ترتیب دادن برنامه‌ها و همایش‌های جنبی، کار سختی است. می‌گویند امسال اتاق بازرگانی ایران برای برگزاری الکامپ از بخش خصوصی حمایت کرده است.
هر سال، مجری نمایشگاه چه هنگامی که دولتی بود چه زمانی که خصوصی بود، این زحمات را با کیفیت‌های مختلف کشیده‌است، نمایشگاه را برگزار کرده‌، تمام شده و وسایل‌شان را جمع کرده‌اند برگشته‌اند به زندگی کاری روزمره‌شان. نکته مهم این است که بخش خصوصی فعال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات نه فقط برای شرکت در نمایشگاه‌های مختلف بلکه برای ادامه حیات و موفقیت که نهایتا منجر به بالندگی در این حوزه می‌شود، نیازمند حمایت است.
درهای نمایشگاه الکامپ دیروز صبح باز شده و عصر روز چهارشنبه بسته می‌شود، اما مسوولان نباید فراموش کنند که رسیدگی و حمایت از بخش خصوصی باید کاری تمام وقت باشد نه پاره وقت. تنها در این صورت است که می‌توان با درایت و مدیریت درست چرخه پیشرفت و توسعه را تندتر چرخاند و از بحران خارج شد.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :