آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 229022
تاریخ انتشار : 5 دی 1396 12:35
تعداد بازدید : 5690

مجتبی مددخانی، کاندیدای شاخه مشاوران:

ارتقای مشاوران رتبه 3 به رتبه 2 ضروری است

مجتبی مددخانی نه تنها سابقه قابل توجهی در مدیریت بخش فناوری اطلاعات شرکت های مختلف دارد که با توجه به این که به بیش از 30 شرکت دولتی و خصوصی کشور در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مشاوره داده است، به خوبی با مشکلات مشاوران و فعالان این حوزه آشناست. به همین دلیل هم آستین ها را بالا زده تا در صورت کسب رای اعتماد صنف، برای حل مشکلات این بخش مهم از صنعت فاوای کشور بکوشد. مددخانی کارشناس ارشد امنیت اطلاعات از دانشگاه صنعتی مالک اشتر است و در سوابق شغلی او مواردی چون مدیریت فناوری و نوآوری هلدینگ طرفه نگار، مدیریت فناوری اطلاعات هلدینگ کهکشان نور، رییس اداره توسعه نرم افزار تحقیقات موتور ایران خودرو، رییس اداره سیستم ها و روش ها ی تحقیقات موتور ایران خودرو، رییس اداره شبکه تحقیقات موتور ایران خودرو، تدریس دوره های تخصصی شبکه و امنیت اطلاعات، مشاوره به بیش از ۳۰ شرکت دولتی و خصوصی و البته خبرنگاری در حوزه فناوری اطلاعات در هفته نامه تاک کرج به چشم می خورد.

 به چه دلیلی برای حضور در هیات مدیره پنجمین دوره انتخابات سازمان نصر کاندیدا شدید؟
در دوره چهارم هیات مدیره شامل مشکلاتی در شاخه مشاوران بودم که تصمیم گرفتم با یک سری برنامه تدوین شده برای حل این مشکلات به عرصه انتخابات پا بگذارم. این برنامه ها را هم با اعضای اتحاد 99 به اشتراک گذاشته ایم و خوشبختانه با همراهی و موافقت آنها مواجه شده است و امیدوارم بتوانیم تغییرات لازم را بدهیم.
 این مشکلاتی که از آنها نام می برید شامل چه مواردی است؟ 
یکی از مشکلات ارایه نشدن مشاوره های تخصصی براساس گرایش های مختلف است. اکنون اگر شرکتی بیرون از صنف نیاز به یک مشاور فناوری اطلاعات داشته باشد، نمی داند برای حل مشکلش دقیقا باید به سراغ کدام مشاور برود و ساز و کاری برای گرفتن مشاور وجود ندارد. نکته دیگر ارتقای رتبه مشاوران از سه به دو است. 6 ماه پیش اطلاعیه ای سازمان نصر منتشر کرد تا کسانی که علاقه مند به ارتقای رتبه هستند مراجعه کنند. اما در عمل هیچ اتفاقی نیفتاد. باید زمینه ارتقای مشاوران به رتبه دو فراهم شود. علاوه بر این آزمون های برگزار شده وضعیت چندان مناسب و استانداردی نداشتند که باید در این بخش نیز بازنگری صورت گیرد. یکی دیگر از مشکلات هم در بحث قراردادهایی است که با مشاوران بسته می شود. بیمه و مالیات این قراردادها ساز و کار مشخصی ندارد و باید روال مشخص و شفافی شکل بگیرد.
 راهکار شما برای حل این مشکلات چیست؟
برنامه ای برای رفع مشکلات درست شده و در فازهای 6 ماهه و براساس اولویت، به حل این نکات خواهیم پرداخت. راه اندازی سطح دو مشاوران، تخصصی کردن آزمون ها و ارایه سرویس بهتر به اعضا از طریق سایت از جمله مواردی است که پیگیری خواهد شد. 
به طور کلی مهم ترین اهداف و برنامه های صنفی مد نظر بنده شامل این موارد است:
- تلاش جهت بررسی و رفع مشکلات صنفی مشاوران فناوری اطلاعات
- تخصصی تر کردن روند جذب و عضویت مشاوران در نظام صنفی رایانه ای
- ارتقا در کمیت و کیفیت ارائه خدمت مشاوران رایانه ای
- بهبود نرخ نامه و تخصصی کردن نرخ نامه مشاوره های حوزه فناوری اطلاعات
- استاندارد سازی قراردادهای فناوری اطلاعات
- ارایه مشاوره های لازم به سازمان ها ، نهادها و شرکت ها درخصوص انتخاب مشاوران رسمی و تخصصی حوزه های مورد نیاز.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :