آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 229030
تاریخ انتشار : 5 دی 1396 12:42
تعداد بازدید : 6361

حمید توسلی مدیر عامل شرکت بهین تکنولوژی و فعال فروشگاهی:

مشکلات شرکت های سخت افزاری و فروشگاه ها، معلول افزایش تعرفه واردات است

مدیر عامل و موسس شرکت بهین تکنولوژی از آن فعالان کارکشته و قدیمی حوزه سخت افزار کشور است. حمید توسلی مهم ترین ماموریت خود را بازگرداندن تعرفه های ورود سخت افزار به حالت سابق می داند و معتقد است در این راه باید هم زمان از ظرفیت سازمان نصر و اتحادیه فناوران رایانه بهره برد. توسلی امیدوار است با احیای کمیسیون سخت افزار، تقویت ارتباط با شبکه توزیع فروشگاهی محقق شده و مشکل ارزش افزوده و فاکتور رسمی برای فروشگاه ها حل شود.

 چرا برای انتخابات هیات مدیره پنجمین دوره سازمان نصر کشور کاندیدا شده اید؟
با توجه به این که ما در شرکت بهین تکنولوژی، حدود 25 سال سابقه فعالیت در حوزه سخت افزار در بازار ایران را داریم، و از سوی دیگر با فروشگاه های زیادی در سطح کشور در زمینه توزیع کامپیوتر، لپ تاپ و تبلت ارتباط داریم، کاملا با مشکلات و مسایل این حوزه آشنا هستیم. دو سال است که عضو کمیسیون سخت افزار سازمان نظام صنفی رایانه ای هستیم و یک سالی هم هست که از طریق اتحادیه فناوران رایانه تهران پیگیر حل مشکلات شرکت ها و فروشگاه های سخت افزاری
 هستیم.
در سازمان نظام صنفی رایانه ای حضور شرکت های سخت افزاری و توجه به مسایل این حوزه کمرنگ تر از پیش شده و این در حالی است که فعالان این صنعت با مشکلات متعددی در زمینه های فاکتور رسمی، مالیات بر ارزش افزوده و تعرفه های بالای گمرکی مواجه هستند که به قاچاق کالا دامن زده است و به نظر می رسد نیاز به یک تلاش گسترده صنفی در جهت یافتن راه حل مناسب و حل مشکلات وجود دارد.
 چرا از شاخه فروشگاه ها در انتخابات کاندیدا شده اید؟
درست است که ما به عنوان توزیع کننده کالا در سطح کشور فعال هستیم اما یک بخش بزرگ کار ما در تعامل با فروشگاه ها چه در بخش افلاین و چه در بخش آنلاین است. سیستم فروش گسترده ای به صورت B2B داریم و در نتیجه هر مساله ای که گریبان گیر بخش فروشگاهی کشور باشد، ما را هم درگیر می کند. در واقع ما و فروشگاه ها همه در داخل یک کشتی هستیم.
 نسبت بین سازمان نظام صنفی رایانه ای و اتحادیه فناوران رایانه تهران چیست؟
اتحادیه از نظر اجرایی به معنای واقعی کلمه در کف بازار است و ارتباط بسیار گسترده ای با فروشگاه ها دارد. همچنین با برخی سازمان های ذی ربط نیز ارتباط مستمر و خوبی دارد و به طور کل در کار اجرایی در این بخش عمکرد مثبتی داشته است. در کنار اتحادیه سازمان نظام صنفی رایانه ای ظرفیت های زیادی برای پیگیری مشکلات دارد. بنابراین اگر هم زمان بتوان از ظرفیت های سازمان نصر و اتحادیه بهره برد، قطعا به نتیجه می رسیم. اما تاکید می کنم که باید از پتانسیل های هر دو استفاده کرد.
 در صورتی که از صنف رای اعتماد بگیرید، به طور مشخص کدام مساله را با اولویت پیگیری 
خواهید کرد؟
مهم ترین مساله روی بحث تعرفه است. روی این مساله به طور جدی کار کرده ایم و این کار را ادامه خواهیم داد. تعرفه های بالا سبب شده تا قاچاق کالا افزایش یابد. در نتیجه شرکت های سخت افزاری بسیار تحت فشار هستند و فروشگاه ها نگرانند در صورتی که کالایی را به فروشگاه بیاورند و بفروشند، نکند که مرتکب کار خلافی شوند. 
در واقع ما درگیر مشکلاتی هستیم که ریشه و علت انها در جای دیگری است. اگر موفق شویم تعرفه ها را کاهش دهیم، مساله قاچاق کالا، کم اظهاری و فاکتور رسمی حل خواهد شد و آرامش به صنف باز می گردد.
 اتحاد 99 را چطور ارزیابی می کنید؟
با دوستان عضو اتحاد دور و نزدیک آشنا هستم. هم افرادی که کاندیداهای اتحاد 99 هستند وزن بالایی دارند و هم شرکت هایی که از جانب آنها کاندیدا شده اند، شرکت های مطرح و تاثیر گذاری هستند. دوستان این اتحاد روی بحث سخت افزار حسن نظر داشته و می دانند که این حوزه، زیرساخت و ابزار بهره گیری از IT محسوب می شود و باید به بهترین شکل و با گارانتی و کیفیت خوب به دست مردم برسد. بنابراین بسیار امیدوارم در صورت رای اعتماد صنف به اتحاد 99، همکاری خوبی میان اعضا هم در حوزه سخت افزار و فروشگاه ها و هم سایر حوزه ها صورت بگیرد.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :