آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 229041
تاریخ انتشار : 5 دی 1396 13:1
تعداد بازدید : 5808

پرشاد صفایی فراهانی:

فرایند ورود تجهیزات ارتباطی باید تصحیح شود

پرشاد صفایی فراهانی که سابقه فعالیت در مقام کارشناس نرم افزار در شرکت دی پی اف ئی و سابقه مدیریت بخش کامپیوتر شرکت مدیریت پروژه های نیروگاهی ایران-مپنا را در کارنامه دارد، در سال 1378 شرکت داده کاوان هوشمند را تاسیس کرد و از آن زمان به عنوان رییس هیات مدیره و مدیرعامل فعال است. او معتقد است: «صنف فناوری اطلاعات و ارتباطات، در جایگاهی بسیار پایین تر از استحقاق خود و نرم بین المللی خودش قرار دارد و تصحیح این جایگاه میسر نیست مگر با حضور یکپارچه و حرفه ای کل صنف و سازمان نظام صنفی به عنوان تشکل اصلی برآمده از آن».

 آقای صفایی فراهانی چه شد که در این دوره کاندیدا شدید؟
طبیعتا در هر ساختار صنفی، هر کدام از فعالان حوزه باید برای رفع مشکلات عمومی صنف بکوشند. به عنوان یکی از فعالان با سابقه صنف و به نمایندگی از شرکت داده کاوان هوشمند که نزدیک به 20 سال سابقه در این حوزه دارد، باید به سهم خود وظیفه مان را در قبال صنف انجام دهیم.
 نقاط قوت و ضعف سازمان نصر را در دوره های گذشته چه می دانید؟
هر دوره نقاط قوت برجسته و البته نقاط ضعفی هم داشته است. برای مثال بسیاری به این موضوع معتقدند که دوره نخست سازمان در جهت استقرار پیدا کردن و شناساندن خودش به عنوان متولی صنف نقش مثبتی داشت. در دوره اخیر هم سازمان نصر موفقیت های خوبی در گرفتن کرسی های مربوط به صنف در مواردی چون کمیسیون تنظیم مقررات یا متولی گری نمایشگاه الکامپ داشته است.
با این حال همان طور که دیگر اعضای گروه اتحاد 99 بر آن تاکید دارند، مشارکت اعضای صنف در تصمیمات و اقدامات سازمان پررنگ نیست. به این معنی که سازمان در تعامل با صنف چندان موفق نبوده و نتوانسته نیازها را سریع شناسایی و برای رفع آنها اقدام کند. بنابراین در دوره جدید حتما باید تعامل پررنگ تری میان هیات مدیره با اعضای صنف برقرار شود که این موضوع در برنامه اتحاد هم آمده است. همچنین ساختار کمیسیون ها نیز نیازمند تغییر است.
  فعالیت تخصصی شما در حوزه هایی مانند شبکه، زیرساخت و امنیت بوده است. در صورتی که عضو هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه ای شوید، به طور خاص چه موضوعاتی رادر این حوزه دنبال می کنید؟
طبیعتا در کنار توجه به مسایل عمومی صنف که وظیفه همه اعضای هیات مدیره است، قاعدتا هر کدام از اعضا با توجه به تخصص خود در حوزه ای خاص کمک و فعالیت بیشتری خواهند کرد. بنده هم در کنار دوستان دیگری که در این حوزه فعال هستند، تلاش خواهم کرد.
یکی از مهم ترین موضوعات در این حوزه، مساله ورود تجهیزات به کشور است. مجوزهایی که دریافت آنها در دو سه سال اخیر اجباری شده، کار ورود تجهیزات به کشور را دشوار کرده است. مواردی مانند آزمایشگاه های مجاز و فرایندهای گمرکی سبب شده تامین تجهیزات برای اجرای پروژه ها طولانی و سخت شده و عده ای هم به سراغ قاچاق بروند. موضوع دیگر اینکه فضای کسب و کار در این حوزه دچار رکود است که می تواند دلایل متعددی داشته باشد. یکی از این موارد این است که بخش دولتی و عمومی کشور به دلیل مشکلات اقتصادی سرمایه گذاری کمتری در این حوزه داشته است. بنابراین سازمان نصر باید بازارهای جدیدی را برای فعالان این حوزه باز کرده و برخی بازارهایی را که مشتری این محصولات نبوده اند، ترغیب به سرمایه گذاری های زیرساختی کند.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :