آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 237013
تاریخ انتشار : 22 فروردین 1397 10:19
تعداد بازدید : 1152

روایت سخنگوی فراکسیون ولایی مجلس از جلسه با اطلاعات سپاه:

دستگاه ها و نهادها در حال خروج از تلگرام هستند

روز گذشته جلسه فراکسیون نمایندگان ولایی با مسوولان اطلاعات سپاه در حوزه فضای مجازی برگزار شد.
undefined
فناوران - یک روز پس از جلسه نمایندگان عضو کمیسیون های اقتصادی و امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با دبیر شورای عالی فضای مجازی و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره پیام رسان ها، نمایندگان فراکسیون ولایی مجلس (به ریاست حمیدرضا حاجی بابایی نماینده مردم همدان) با مسوولان اطلاعات سپاه درباره فضای مجازی دیدار کردند.
حسین نقوی حسینی، سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی در گفت وگو با خانه ملت درباره این نشست گفت: این جلسه ساعت 7 صبح با حضور مسوولان اطلاعات سپاه در حوزه فضای مجازی تشکیل شد و گزارش مفصلی از وضعیت، شرایط، اهداف و برنامه های فضای مجازی ارایه شد.
نقوی گفت: در این جلسه مطرح شد که پیام رسان های خارجی فقط نقش ارتباطی را ایفا نمی کنند بلکه با استفاده از کانال ‎ها نقش رسانه ای دارند و باید گفته شود که تلگرام و فضای مجازی در هیچ کشوری مثل کشور ما رها نیست.
وی افزود: در این جلسه گفته شد که نظام سلطه برای کشور ما برنامه دارد و هدفمند پیش می رود، اینگونه نیست که فضای مجازی در کشور ما نیز مثل سایر کشورها باشد.
نقوی حسینی با بیان اینکه 50 درصد کاربران تلگرام ایرانی هستند، ادامه داد: اغلب کشورها کاملا مسلط بر تلگرام هستند و انتظار این است که مراجع ذی ربط در حوزه فضای مجازی کشور، به وظیفه انقلابی شرعی و ملی خود عمل کنند چون فضای مجازی در خدمت آمریکا و رژیم صهیونیستی است و باید مردم را از چنگ آن ها نجات داد.
نماینده مردم ورامین در مجلس گفت: ایجاد شبکه ملی فضای مجازی و حمایت و تقویت پیام رسان های داخلی در راس فعالیت های دولت قرار گرفته و وزارت ارتباطات در این زمینه مسوول اجرای موارد ابلاغ شده که به طور جدی نیز ورود پیدا کرده است.
وی افزود: در این جلسه مطرح شد که پیام رسان های داخلی در حال تغییر و تحولات بسیار خوب است و به زودی سامان خوبی پیدا می کنند و قطعا با رفع مشکلات و موانع خود، پاسخگوی همه نیازهای داخلی خواهند شد و 5 پیام رسان داخلی تا آخر فروردین به سطحی خواهند رسید که در صورت حذف پیام رسان های خارجی، هیچ مشکلی در فضای کسب و کار، اشتغال در فضای مجازی و فعالیت های ارتباطی ایجاد نخواهد
 شد.
عضو هیات رییسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در این جلسه مطرح شد که دستگاه ‎ها و نهادها نیز در حال انتقال کلیه خدمات و فعالیت های خود به پیام رسان های داخلی هستند، بیان کرد: در این جلسه گفته شد که اغلب کشورها مثل روسیه، مالزی، اندونزی، پاکستان و سایر کشورها برخورد قاطع و جدی با تلگرام دارند، چرا باید در کشور ما تلگرام رها باشد.

 ناامنی پیام رسان های داخلی کذب محض است
نقوی حسینی گفت: در این جلسه مطرح شد، اینکه گفته می شود پیام رسان های داخلی دارای امنیت نیستند، کذب محض است و واقعیت ندارد امروز انتقال از پیام رسان های خارجی به پیام رسان های داخلی یک مطالبه عمومی است.
سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: یکی از وجوه مهم و نگران کننده تهدیدات اقتصادی و خسارات احتمالی اقتصادی در فضای مجازی و پیام رسان های خارجی است به طوری که اگر روند فعالیت های اقتصادی در پیام رسان های خارجی به این شیوه ادامه یابد، اتفاق موسسات مالی– پولی در حوزه فعالیت های اقتصادی فضای مجازی رخ خواهد داد و در آن صورت چه کسی پاسخگو
 است؟

 تاکید یک نماینده دیگر درباره فیلتر تلگرام
با وجود آنکه ادعای مجتبی ذوالنور، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره فیلتر تلگرام تا 20 روز دیگر، دیروز از سوی سایر نمایندگان تکذیب شد، اما دیروز نوبت جواد ابطحی عضو فراکسیون نمایندگان ولایی بود که پس از جلسه با مسوولان اطلاعات سپاه گفت: در این جلسه درباره زمان مسدود شدن برخی از شبکه های اجتماعی خارجی بحثی مطرح نشد، اما پیش از این، مباحثی مطرح شده بود که تا پایان فروردین 97 برخی از پیام رسان ها فیلتر خواهند شد، اما تاکنون تاریخ مشخصی قید نشده 
است.
وی افزود: آقای رییس جمهور در پی اغتشاشات دیماه سال گذشته و سو استفاده وسیع دشمنان از اغتشاشات و هدایت آن، دستوراتی را به وزیر ارتباطات داده که به نظر من مفهوم این دستورات این است که با تقویت شبکه های داخلی شبکه های خارجی مسدود شود.
ابطحی ادامه داد: برخی از مسوولان امنیتی کشور در بخش فنی، میهمان جلسه فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس بودند. بررسی فیلترینگ شبکه های مجازی و تقویت شبکه های داخلی در دستورکار این جلسه قرار داشت و این مسوولان گزارشی از روند اقداماتی که تاکنون در این زمینه انجام شده و همچنین اجرای دستور العمل هایی که پیش از این از سوی رییس جمهور و دبیر شورای عالی فضای مجازی داده شده بود، به اعضای فراکسیون ارایه دادند.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با بیان اینکه باید پیام رسان های داخلی تقویت، رفع اشکال و مشوق هایی برای کاربران در نظر گرفته شود، ادامه داد: با بارگذاری شبکه های داخلی از سوی بانک ها، ادارات و نهاد های مختلف، شاهد کوچ طبیعی از شبکه های پیام رسان خارجی به شبکه های داخلی خواهیم 
بود.
ابطحی با بیان اینکه هماهنگی های خوبی در زمینه های فوق صورت گرفته است، گفت: با توجه به دستور صریحی که رییس جمهور درباره پیگیری انسداد برخی از شبکه های مجازی داده است، این موضوع حل خواهد شد.
نماینده مردم خمینی شهر در مجلس با بیان اینکه چند پیام رسان داخلی در حال فعالیت هستند، گفت: تعداد کاربران پیام رسان سروش به مرز 5 میلیون رسیده است و پیام رسان های دیگری مانند ای گپ، ویسپی و ایتا نیز در حال فعالیت هستند که مردم می توانند با توجه به خدمات و نیاز های خود کاربر هریک از این پیام رسان های داخلی شوند. 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :