آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 239282
تاریخ انتشار : 2 خرداد 1397 9:43
تعداد بازدید : 759

مسوولان راهنمایی و رانندگی بخوانند

تغییراتی که در قانون ممنوعیت استفاده از موبایل در رانندگی ضروری است

قیدی در قانون حادثه ساز بودن استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی وجود دارد که با واقعیت که در سال جاری بسیاری از تصادفات به دلیل صحبت با تلفن همراه و بی توجهی راننده رخ داده است همخوانی ندارد.
پرداخت بی قید و شرط خسارت شخص ثالث در حوادث منجر به جرح و فوت ناشی از تخلفات حادثه ساز و توقیف گواهینامه راننده متخلف از مزایایی است هم در ماده 5 «قانون اصلاح قانون بیمه اجباری مسئولیت مدنی دارندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی در مقابل شخص ثالث» و هم در ماده 7 «قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی» مصوب 8 اسفند 1389 به نفع زیان دیده و جامعه گنجانده شده است.
البته به نظر می رسد در شرایط کنونی که بنا بر اعلام معاون اجتماعی پلیس راهور کشور، بسیاری از تصادفات به دلیل صحبت با تلفن همراه و بی توجهی راننده رخ می دهد، مقید کردن حادثه ساز بودن استفاده از تلفن همراه و وسایل ارتباطی در حین رانندگی به سرعت بالای 60 کیلومتر بر ساعت، نتواند به خوبی حقوق اشخاص ثالث زیان دیده را تأمین کند و بازدارندگی لازم را برای رانندگان متخلف داشته باشد و بهتر است این قید حذف شود.
از سویی دیگر ماده 7 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی در مورد توقیف گواهینامه مقرر داشته است: چنانچه متخلف دارای 30 نمره منفی باشد گواهینامه او به مدت سه ماه ضبط و در پایان مدت مزبور با پرداخت 400 هزار ریال جریمه نقدی به نفع خزانه عمومی مسترد می شود. 
این قید نیز منافع و مصونیت جامعه را در برابر سهل انگاری راننده متخلفی که با رفتار حادثه ساز خود جان افراد را به خطر می اندازد به خوبی تأمین نمی کند.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :