آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 245950
تاریخ انتشار : 7 مهر 1397 11:23
تعداد بازدید : 529

رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور:

کسب و کارهای دیجیتالی نیازمند حمایت و محافظت هستند

رییس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور در مراسم افتتاحیه ششمین نمایشگاه الکامپ زنجان،اظهار کرد: وظیفه ما به عنوان بخش خصوصی در قبال اشتغال های ایجاد شده در زمینه کسب و کارهای دیجیتالی این است که درصدد محافظت و حمایت از این نسل جدید باشیم.
undefined
ایسنا - محمدباقر اثنی عشری در خصوص برگزاری نمایشگاه الکامپ تهران گفت: این نمایشگاه مردادماه امسال در شرایطی که نوسانات شدید اقتصادی و بحران ها غوغا می کرد، برگزار شد.
وی در مورد استقبال مسوولان و مردم از نمایشگاه الکامپ تهران، ادامه داد: الکامپ تهران را با شعار "پیش به سوی اقتصاد دیجیتال با ابعاد ایرانی" برگزار کردیم و شعاری که برای الکامپ استان زنجان در نظر گرفته شده "پیش به سوی ایران دیجیتال با تولید ایرانی" است.
وی با طرح این سوال که وقتی از اقتصاد دیجیتال و یا ایران دیجیتال صحبت می کنیم، منظور چیست افزود: در سال ۲۰۰۱ ضریب نفوذ اینترنت در کشور ۳.۸ درصد بود و در سال ۲۰۱۸ این میزان به ۶۹.۴ درصد رسید و کاری که حاکمیت و دولت انجام داده، این است که نهایتا پهنای باند را گسترش داده و این آمار درواقع بیانگر این است که مردم پای کار آمده اند و طبق آمار ۱۰۰ هزار کسب و کار بر پایه اینترنت ایجاد شده است. 
رییس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور اظهار کرد: وظیفه ما به عنوان بخش خصوصی در قبال اشتغال های ایجاد شده در سطح کشور این است که درصدد محافظت و حمایت از این نسل جدید باشیم.   کسب وکارهای ایجاد شده برمبنای اقتصاد دیجیتالی، معمولا ثروت آفرین و اشتغال زا بوده و نیز در آن ها شفاف سازی دیده می شود و نکته دیگر حایز اهمیت، این است که همه این مشاغل در جهت ایجاد رفاه مردم است.
وی خاطرنشان کرد: بالغ بر ۱۹ هزار و ۷۰۰ خدمت وجود دارد که در قالب دولت الکترونیک می توان به مردم عرضه داشت و با توجه به هزینه بالایی که مطمئنا خارج از توان دولت است، مشارکت دولت و بخش خصوصی را در این زمینه استدعا داریم.   تقاضایی که از بخش دولتی داریم این است که بپذیرند هیچ راهی به جز استفاده از فناوری های نوین در جهت توسعه دولت وجود ندارد و این کار با همکاری با بخش خصوصی انجام می شود.
اثنی عشری گفت: زنجان، استان مستعدی در این زمینه است که ۸۰۰۰ فارغ التحصیل رشته فناوری اطلاعات داشته و این سرمایه بسیار ارزشمندی برای این استان است و باید به بهترین نحو از این سرمایه انسانی بهره بگیرد.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :