آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 248801
تاریخ انتشار : 28 مهر 1397 0:39
تعداد بازدید : 154

وضعیت اینترنت در فصل سوم 2018

جمعیت آنلاین جهان به 4/2 میلیارد نفر رسید

دو موسسه آماری Hootsuite و We Are Social اخیرا گزارشی از وضعیت اینترنت در سه ماهه پایانی 2018 منتشر کرده اند. در این گزارش آمده است که جمعیت آنلاین جهان در اکتبر 2018، به بیش از 4/2 میلیارد نفر رسیده است که این میزان نسبت به اکتبر سال گذشته رشد 7 درصدی را نشان می دهد.
undefined
نسترن صائبی
بر اساس این گزارش، بیش از نیمی از جمعیت مردم جهان هم اکنون آنلاین هستند و جالب اینجاست که 250 میلیون نفر کاربر در سال 2017 نخستین بار به دنیای آنلاین پا گذاشته اند. در این میان آفریقا بیشترین نرخ رشد را در میان قاره های جهان دارد و تعداد کاربران اینترنت در این قاره سال به سال با سرعت بیش از 20 درصد افزایش می یابند. 
گفتنی است که بیشترین میزان رشد کاربران اینترنت سال 2018 را مدیون گوشی های هوشمند ارزان قیمت و همچنین طرح های اینترنت همراه هستیم. بیش از 200 میلیون نفر به همراه ابزار همراه خود در سال 2017 برای نخستین بار به اینترنت دسترسی پیدا کردند و می توان گفت که دو سوم جمعیت 6/7 میلیارد آنلاین سال 2017 با کمک گوشی یا تبلت خود به اینترنت دسترسی پیدا کردند. 
بیش از نیمی از گوشی های موبایل که امروزه در جهان وجود دارند هوشمندند. در نتیجه کاربران بسیار راحت می توانند از طریق این ابزارها به اینترنت دسترسی پیدا کنند و دنیای آنلاین را تجربه کنند. 
بر اسساس این گزارش، شبکه های اجتماعی همچنان با سرعت بسیاری در حال رشد هستند و در 12 ماه گذشته، به تعداد کسانی که از پلت فرم های تاپ در کشورهای جهان بهره می برند، تقریبا یک میلیون نفر اضافه می شود. 
بیش از 3 میلیارد نفر در سرتاسر جهان ماهانه از شبکه های اجتماعی بهره می برند و از 10 نفر 9 نفر از طریق گوشی های هوشمندشان به تعاملات اجتماعی در شبکه های اجتماعی می پردازند. 
به طور خلاصه می توان گفت که دنیای دیجیتال 2018 به قرار زیر است:
-تعداد کاربران اینترنت در سال 2018 به 021/4 میلیارد نفر رسیده است که این میزان نسبت به پارسال هفت درصد رشد داشته است. 
-تعداد کاربران شبکه های اجتماعی در سال 2018 به 196/3 میلیارد نفر رسیده است که این میزان نسبت به پارسال 13 درصد رشد را نشان می دهد. 
-تعداد کاربران گوشی موبایل در سال 2018 به 135/5 میلیارد نفر رسیده است که این میزان نسبت به پارسال رشد 4 درصدی را نشان می دهد. 

 یک میلیارد سال
این یک میلیارد فقط نشان دهنده افرادی نیست که در عرض یک سال به جمعیت آنلاین جهان اضافه شده اند، بلکه زمانی است که مردم در طی 12 ماه گذشته در فضای اینترنت صرف کرده اند. 
آخرین داده های مرکز اطلاعات گلوبال وب ایندکس نشان می دهد که کاربران اینترنت هم اکنون به طور میانگین حدود 6 ساعت در روز خود را صرف ابزارهای آنلاین خود می کنند و این زمان یک سوم کل زمانی است که در روز طی می کنند. 
اگر این زمان را ضرب در تعداد کاربران کل جهان یعنی 4 میلیارد نفر کنیم به عدد یک میلیارد سال می رسیم. یعنی کاربران کل جهان در سال 2018 به مدت یک میلیارد سال آنلاین بوده اند. 
 مشارکت در آینده
همانطور که در گزارش تجزیه و تحلیل سال گذشته اشاره شد، دسترسی به اینترنت در سراسر جهان به طور مساوی توزیع نمی شود. این موضوع هنوز هم در سال 2018 صادق است، اما گویا همه چیز شروع به تغییر کرده است. به این معنا که نرخ نفوذ اینترنت هنوز هم در اکثر مناطق آفریقای مرکزی و جنوب آسیا پایین است، اما این مناطق همچنان سریع ترین رشد در اینترنت را از آن خود کرده اند. 
کاربران آفریقایی نسبت به سال گذشته بیش از 20 درصد افزایش داشته اند و تعداد کاربران اینترنت در مالی از ژانویه 2017 تقریبا 6 برابر افزایش یافته است. تعداد کاربران اینترنت در بنین، سیرالئون، نیجر و موزامبیک در دو سال گذشته بیش از دو برابر شده است.به همین دلیل است که غول های اینترنتی ای همانند گوگل، فیس بوک، علی بابا و Tencent سعی می کنند که با دسترسی سریع به کشورهای در حال توسعه بازار خود را گرم کنند و برای این کار محصولات جهانی خود را بر اساس نیازها و زمینه های این کاربران مقیاس پذیر می کنند. 

 اتصالات برای رفتن
بیش از دو سوم از جمعیت جهان در حال حاضر تلفن همراه دارند و بیشتر آنها گوشی هوشمند در دست دارند. تعداد کاربران تلفن همراه در سراسر جهان نسبت به سال گذشته بیش از 4 درصد رشد داشته اند، هرچند میزان نفوذ در اکثر مناطق آفریقای مرکزی کمتر از 50 درصد است.
تلفن های هوشمند انتخاب های برتر جهان برای رفتن به اینترنت هستند و سهم بیشتری از ترافیک وب را در مقایسه با سایر دستگاه ها به خود اختصاص می دهند.
بیشتر این اطلاعات فقط برای استفاده از وب در نظر گرفته شده است. آخرین اطلاعات از App Annie نشان می دهد که مردم اکنون هفت برابر بیشتر از اینکه از مرورگرهای لفن همراه خود استفاده کنند، زمان خود را در اپلیکیشن های گوشی شان می گذرانند. بنابراین سهم اینترنت از اینترنت احتمالا حتی بالاتر از ارقام بالا است.

 11 کاربر در هر ثانیه
تقریبا یک میلیون نفر سال گذشته برای اولین بار از رسانه های اجتماعی استفاده کردند که این میزان مثل این است که در هر ثانیه بیش از 11 کاربر جدید به این رسانه های اجتماعی پیوسته باشند. 
تعداد کل افرادی که در 12 ماه گذشته از رسانه های اجتماعی استفاده کرده اند 13 افزایش یافته است، در حالی که آسیای مرکزی و جنوب آسیا بالاترین میزان رشد را داشته اند (به ترتیب به ترتیب 90 و 33 درصد).
عربستان سعودی با 32 درصد، سریع ترین نرخ رشد را در بین 40 اقتصاد داشته است، اما هند که پشت سر آن است، در میان کاربران رسانه های اجتماعی رشد 31 درصدی داشته است. به عنوان بخشی از این رشد، تعداد بیشتری از کاربران مسن را می بینیم که همچنین به اجتماعات اجتماعی می پیوندند. در فیس بوک به تنهایی تعداد کاربران 65 ساله و بالاتر در 12 ماه گذشته تقریبا 20 درصد افزایش یافته اند. تعداد نوجوانانی که از فیس بوک استفاده می کنند نیز افزایش یافته است، اما تعداد کاربران 13 تا 17 ساله از ژانویه 2017 تنها 5 درصد افزایش یافته است. با وجود آخرین آمار فیس بوک نشان می دهد که زنان هنوز در سراسر آفریقای مرکزی، خاورمیانه و جنوب آسیا به طور قابل توجهی کمترین میزان حضور در این بخش را دارند.
 منبع: WeareSocial


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :