آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 253796
تاریخ انتشار : 7 اسفند 1397 10:46
تعداد بازدید : 67

ایران سال آینده سه ماهواره پرتاب می کند

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان راه اندازی آزمایشگاه مرجع سازگاری الکترومغناطیسی گفت: برنامه جامع 10 ساله ای که برای بخش فضایی طراحی شده بود به اتمام رسیده و باید برنامه جدیدی در این حوزه مورد توجه قرار گیرد.
undefined
وزارت ارتباطات - محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم افتتاحیه آزمایشگاه مرجع سازگاری الکترومغناطیسی (EMC) پژوهشگاه فضایی ایران با بیان مسوولیت وزارت ارتباطات برای تکمیل زنجیره فضایی و بخش ماهواره‌های مخابراتی و سنجشی، گفت: برنامه جامع 10 ساله‌ای که برای بخش فضایی طراحی شده بود به اتمام رسیده و باید برنامه جدیدی در این حوزه مورد توجه قرار گیرد.
وی درباره راه‌اندازی آزمایشگاه مرجع سازگاری الکترومغناطیسی(EMC) نیز گفت: این آزمایشگاه یکی از مهم‌ترین آزمایشگاه‌های حوزه تحقیقات فضایی است که با سرمایه‌گذاری ۲۵ میلیارد تومانی راه‌اندازی شده است.
آذری جهرمی با بیان وجود چنین آزمایشگاهی در مجموعه «صاایران» با امکان ۶ تست، گفت:  در آزمایشگاه مرجع سازگاری الکترومغناطیسی پ‍‍‍ژوهشگاه فضایی 15 تست، بدون نیاز به حمل و نقل ماهواره انجام می‌شود.
وی افزود: با اقدامات انجام شده و راه‌اندازی سامانه‌ها و آزمایشگاه‌ها به تکمیل زنجیره فضایی در مجموعه وزارت ارتباطات نزدیک‌تر می‌شویم.
وی همچنین گفت: ماهواره پیام و دوستی در مدار قرار نگرفت اما این جزیی از تجربه دانش فضایی است که به آن نیاز داریم. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از پرتاب ماهواره مخابراتی ناهید 1 در خرداد ماه سال آینده خبر داد و گفت: این ماهواره که ساخت آن در دولت دهم آغاز و در دولت یازدهم به پایان رسید، در حال طی فرایند تحویل به وزارت دفاع است و قرار است در 250 کیلو متری زمین در مدار قرار گیرد.
وی پرتاب ماهواره «ظفر علم و صنعت» را یکی دیگر از برنامه‌های سال آینده وزارت ارتباطات در حوزه فضایی عنوان کرد و افزود: این ماهواره سنجشی در 500 کیلومتری زمین در مدار قرار می‌گیرد.
آذری جهرمی با بیان پایان ساخت  ماهواره «پارس 1» در سال آینده گفت: این ماهواره که ساخت آن در دولت یازدهم آغاز شد، در بهمن ماه سال آینده تحویل و در مدار قرار می‌گیرد. وی در خصوص تجربیات گذشته در حوزه فضایی کشور، افزود: بر اساس همین تجربیات، ساخت ماهواره «پارس2 » و «ناهید2» و همچنین کار روی ماهواره «ژئو» (ماهواره ای که در مدار ژئو قرار بگیرد) را در برنامه داریم و امیدواریم با شتاب بیشتری بتوانیم این برنامه‌ها را به پیش ببریم.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :