آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 253856
تاریخ انتشار : 8 اسفند 1397 12:18
تعداد بازدید : 66

با راه‌اندازی پروژه امگا کلید خورد

سرمایه گذاری دوبی روی هوش مصنوعی

ماه گذشته شماری از مبتکران و ایده پردازان راهی هفتمین نشست سالانه زمامداری جهانی در دوبی شدند. موضوعات اصلی این نشست اقتصاد دیجیتالی و نقش هوش مصنوعی در اداره امور و همچنین آینده مشاغل بود. ویل آی ام آهنگساز، با پروژه دستیار دیجیتالی اُمگا، که از هوش مصنوعی بهره می برد، در این نشست شرکت کرده بود.
undefined
فناوران- ویل آی.ام به عنوان تهیه کننده و آهنگساز جوایز بسیاری گرفته است و حالا او نیز مانند بسیاری از افراد موفق و مشهور، تصمیم گرفته وارد دنیای تجارت و فناوری شود. ویل در معرفی پروژه خود می‌گوید: عنوان پروژه ما هوش مصنوعی برای بشریت است. الگوی ما هم فیس‌بوک،‌ گوگل یا آمازون نیست. ما بخت این را داشته‌ایم که همه چیز را خودمان از پایه بسازیم. 
وی می‌افزاید: در این چند ماه روی لهجه‌های مختلف عربی کار کردیم و ظرف ماه‌های آینده، اُمگا خواهد توانست به تمامی این لهجه‌ها صحبت کند. 
ویل برای راه‌اندازی امگا در دوبی با ماجد الفطیم، رابط تجاری همکاری می‌کند تا امگا را به دیگر زبان‌ها نیز راه‌اندازی کند و سازندگان دستیار هوشمند امگا پس از موفقیت نسخه آلمانی آن حالا به سراغ نسخه‌های انگلیسی و عربی رفته‌اند.
ابزارهای مجهز به هوش مصنوعی اخیرا به سوی جنبه‌های زبانی «یادگیری‌ ماشین» پیش می‌روند. امگا می‌تواند حرف زدن آدمی را درک کند. این دستیار هوشمند عناصر تکراری صحبت‌های روزانه را به آسانی تشخیص می‌دهد.
انجام خرید روزانه یا خرید آنلاین بلیط سینما گزینه‌هایی است که ماجد الفطیم را مجذوب امگا کرده است. بنابراین کار این دستیار هوشمند به نوعی تبدیل ارتباط کلامی به محتوای دیجیتال است.
ابزارهای مجهز به هوش مصنوعی کم کم وظایف ابتدایی زندگی، نظیر خرید و سفارش کالاها را بسیار آسان‌تر کرده و حالا می‌توان تصور کرد در آینده نزدیک فناوری‌هایی از این دست تا چه حد زندگی ما را تغییر خواهند داد.
در یک مطالعه جهانی در سال 2017، شرکت مشاوره PWC تخمین زده است که هوش مصنوعی می‌تواند 135 میلیارد دلار یا 4/12 درصد از تولید ناخالص داخلی عربستان سعودی (تولید ناخالص داخلی) تا سال 2030 را شامل شود. این سرمایه گذاری باعث می‌شود عربستان سعودی در منطقه پس از امارات متحده عربی رتبه دوم را کسب کرده و به عبارتی بالاتری سهم را به خود اختصاص دهد. این مطالعه  به بررسی حوزه‌هایی مثل خرده فروشی و بخش‌ها‌ی عمومی، از جمله مراقبت‌ها‌ی بهداشتی و آموزش و پرورش پرداخته است. در واقع بر ایس این مطالعه به نظر می‌رسد، هوش مصنوعی نقطه مرکزی برای برنامه اصلاحات سعودی‌ها تا سال 2030 است. 
بر این اساس پیش‌بینی می‌شود با یک برنامه‌ریزی دقیق، این خدمات به طور قابل توجهی در شهرهای هوشمند وارد شده و روند زیرساخت‌ها‌ی شهری را متحول کند. ایده شهر هوشمند با نا م Neom  نمونه‌ای از نوآوری‌ها‌یی است که به زیرساخت‌ها‌ی شهری متصل شده و قرار است مواردی مثل وسایل نقلیه خودران ساختمان‌ها‌ی هوشمند و خدمات تلفن همراه را بهبود  بخشد؛ موضوعی که در نهایت زندگی سعودی‌ها‌ را بهبود می‌بخشد. 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :