آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 256332
تاریخ انتشار : 30 اردیبهشت 1398 13:18
تعداد بازدید : 160

ضرورت استفاده از تجربیات جهانی شرکت های استارتاپ در حوزه معدن

پرویز کرمی مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با اعلام انتشار کتاب بررسی تجربیات جهانی شرکت های استارتاپ در حوزه معدن گفت: این صنعت نیازمند راه حل های خلاقانه و نوآورانه برای تبدیل شدن به صنعتی مولدتر و پایدارتر است.
undefined
معاونت علمی - کرمی با تاکید بر ضرورت توجه به توسعه پایدار در صنعت معدن گفت: در عصر جدید نگاه به الزامات توسعه پایدار به نوعی در تمامی صنایع مورد توجه قرار گرفته است. در صنعت معدن نیز پاسخگویی و آسیب‌رسانی حداقلی به محیط زیست، تقویت مشارکت اجتماعی با هدف حمایت از پروژه‌های موجود و جدید از اهداف و چالش‌های فعالان صنعت معدن در آینده است.
دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به لزوم حضور نوآوری و رفع موانع صنعت معدن بیان کرد: کاهش قیمت محصولات معدنی همراه با افزایش هزینه‌های اکتشاف و استخراج، نگرانی‌ها در مورد کاهش بهره وری و مواردی از این دست، باعث می شود تا صنعت معدن توجه ویژه ای بر هزینه‌های عملیاتی کند. این صنعت نیازمند راه حل‌های خلاقانه و نوآورانه برای تبدیل شدن به صنعتی مولدتر و پایدارتر است.
کرمی از استخراج پیشرفته، اکتشاف تحت پوشش، پایداری اجتماعی و زیست محیطی و هوشمندسازی فرآوری و استخراج به عنوان فرصت‌های فناورانه ایفای نقش استارتاپ‌ها در زنجیره ارزش حوزه معدن یاد کرد.
به گفته وی، در حال حاضر روند توسعه کسب و کارهای استارتاپی به نحوی است که استارتاپ‌ها جانی دوباره به صنایع مختلف بخشیده اند و حل مشکلات صنایع مختلف را برعهده گرفتند. شرکت‌های نوپا در صنایع مختلف مشکلات را شناسایی و با ارایه راهکارهای نوآورانه سعی در حل مشکلات دارند. صنایع بالغ مانند معدن از ظهور استارتاپ‌ها و شکل گیری مفاهیم آن در صنعت خود، دور نبوده و با گذر زمان شرکت‌های نوپا در حال ایفای نقشی پر رنگ در این صنایع هستند.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :