آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 258650
تاریخ انتشار : 26 مرداد 1398 12:0
تعداد بازدید : 343

درخواست همکاری وزارت ارتباطات از یونیدو برای بین المللی شدن استارتاپ های ایرانی

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (یونیدو) خواست برای حضور استارتاپ های ایرانی در بازارهای جهانی، همکاری کند.
undefined

آی تی من- فیلیپ شولتز قائم مقام سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (یونیدو) همراه با مریم جوان شهرکی نماینده یونیدو در ایران، چهارشنبه گذشته میهمان وزارت ارتباطات بود.
در این دیدار شولتز ضمن دیدار با وزیر ارتباطات ایران، جلسه ای با کسب و کارهای نوپای ایرانی برگزار کرد و با توانمندی های آنها آشنا شد.
فیلیپ شولتز قایم مقام یونیدو در ابتدای بازدید خود از وزارت ارتباطات، به عمارت کلاه فرنگی رفت و با توانمندی کسب و کارهای نوپای ایرانی آشنا شد.
امیر ناظمی رییس سازمان فناوری اطلاعات در این جلسه، ابتدا گزارشی از وضعیت دسترسی اینترنت و ضریب نفوذ آن در میان ایرانیان و همچنین فعالیت استارتاپ ها و گسترش روز افزون کسب و کارهای نوپا بر پایه فناوری اطلاعات ارایه کرد و تعدادی از استارتاپ ها را معرفی کرد.
رییس سازمان فناوری اطلاعات در ادامه خواستار همکاری یونیدو برای ورود استارتاپ هایی ایرانی به بازارهای جهانی شد.
پس از آن ۶ استارت آپ و شرکت فعال در حوزه فناوری اطلاعات به معرفی خود پرداختند. 
وی در ادامه یکی از مهمترین اهداف سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (یونیدو) را ایجاد زمینه های توسعه برای کشورهای عضو این نهاد جهانی دانست و برای همکاری بیشتر و نزدیک تر برای توسعه بازار کسب و کارهای نوپا در عرصه بین المللی اعلام آمادگی کرد.
شولتز همچنین یکی از برنامه های یونیدو را علاوه بر توسعه صنعتی و حمایت از تولیدات رقابتی، ارتقای فناوری اطلاعات و حمایت از کسب و کارهای نوپا با فراهم کردن شبکه های ارتباطی بین المللی دانست و از این رو برای همکاری بیشتر در راستای ورود استارتاپ هایی ایرانی به بازارهای جهانی اعلام آمادگی کرد.
 دیدار با وزیر ارتباطات
در ادامه حضور قائم مقام یونیدو در وزارت ارتباطات، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بر ضرورت همکاری های مشترک با نهادهای بین المللی به ویژه یونیدو برای توسعه فناوری اطلاعات و کمک به رشد کسب وکارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات تأکید کرد.
محمد جواد آذری جهرمی در این دیدار با بیان سفر چندی پیش خود به وین و دیدار با دبیر کل یونیدو گفت: ما در آخرین دیدار با آقای دبیر کل در وین، توافقات خوبی داشتیم و می دانم تیم ها برای نهایی کردن توافقنامه و آغاز همکاری های مشترک همکاری های خیلی خوبی داشتند.  
وزیر ارتباطات افزود: خیلی خوشحالم که شما در ایران هستید و می توانید با دستاوردهای شرکت های ایرانی آشنا شوید و پیشرفت های آن ها را مشاهده کنید. 
آذری جهرمی ادامه داد: همکاری های مشترک با یونیدو برای ما خیلی مهم است و با توجه به علاقه دو طرف می شود افق خیلی روشن را از همکاری های مشترک داشت. ما برای توسعه فناوری اطلاعات و کمک به رشد کسب وکارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات به طورجدی نیازمند همکاری های مشترک با نهادهای بین المللی به ویژه یونیدو هستیم و برای اجرای توافقات هم جدی هستیم. امیدوارم نتایج این همکاری ها هم برای ایران و برای شما مثبت باشد. 
در ادامه این دیدار فیلیپ شولتز با ابراز خشنودی از همکاری های مشترک یونیدو با ایران گفت: موضوعی که در صدر دستور کار یونیدو و همچنین مدیرکل آن قرار دارد، مسایل مربوط به دیجیتال سازی و ادغام فناوری اطلاعات با تولیدات صنعتی است که این مساله برای ما بسیار حایز اهمیت است. 
وی افزود: یونیدو در میانه برنامه 5 ساله همکاری های مشترک با ایران قرار دارد. در سفر خود به ایران، با شرکای مختلف از صنایع مختلف که در دو سه سال اخیر با یونیدو همکاری داشته اند دیدار داشتیم که در این دیدارها توانستیم درباره موضوعات مربوط به فناوری اطلاعات هم صحبت کنیم. 
قائم مقام سازمان توسعه صنعتی ملل متحد ادامه داد: به نظر می رسد هر دو طرف برای ارتقای مسایل مربوط به فناوری اطلاعات علاقه مند هستند و امیدواریم بتوانیم با مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به منظور تحقق اهداف مشترک همکاری مشترکی را تعریف کنیم. 
شولتز نشست خود با استارتاپ های ایرانی را بسیار مفید ارزیابی کرد و توانمندی های آن ها را شگفت انگیز خواند.
 واکنش جالب رییس سازمان نصر به بازدید قائم مقام یونیدو
پس از حضور قائم مقام یونیدو در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، امیر ناظمی رییس سازمان فناوری اطلاعات عکس هایی از این دیدار در توییتر خود منتشر کرد و نوشت: «یک ویژگی اصلی استارتاپ، مقیاس پذیری است؛ یعنی با افزایش اندک منابع می توان کسب وکار را بسیار گسترش داد. استارت آپ های ایرانی در مرحله آمادگی برای ورود به کشورهای منطقه هستند. همکاری با یونیدو در راستای ظرفیت سازی برای بین المللی شدن استارتاپ ها تعریف شده است».
این توییت با واکنش توییتری محمد باقر اثنی عشری رییس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور روبرو شد.
اثنی عشری نوشت: «سازمان های بین المللی می توانند برای توسعه رشته های متنوعی از کسب و کارهای صنعت فاوا نقش مثبتی داشته باشند. امیدوارم این مذاکرات همه صنعت ICT را در نظر داشته و نه فقط محدود به کسب و کارهای نوپا!» 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :