آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 262944
تاریخ انتشار : 13 آبان 1398 11:35
تعداد بازدید : 4820

آغاز فعالیت کمیسیون های انجمن واردکنندگان موبایل

پس از گذشت سه ماه از تشکیل هیات مدیره جدید انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی، با تصمیم هیات مدیره و با هدف تسهیل فعالیت شرکت های واردکننده موبایل، تصمیم به تشکیل ۳ کمیسیون جدید در این انجمن گرفته شد.
undefined

فناوران- حسین غروی رام رییس انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی اعلام کرد: با پیگیری های انجام شده توسط هیات مدیره، جلساتی با سامانه همتا، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اتحادیه ها و اصناف برگزا رشد.  طی این جلسات مشکلات در میان گذاشته و راهکارهایی ارائه شد. در این جلسات به دولت قول داده بودیم که تا شهریور بازار را تأمین کنیم. از سویی مقرر شد تا کمیسیون هایی جهت بهبود وضعیت و ساماندهی به شرکت های وارد کننده تشکیل شود.
غروی رام افزود: در حال حاضر ۱۷۶ شرکت مجوز واردتشان را دریافت کرده اند و ۳۶ شرکت نیز در صف دریافت مجوز هستند. این تعداد شرکت و میزان رشد آن ها نشان می دهد که حوزه موبایل از پتانسیل و توجه بالایی برخوردار است و همین امر نیز بار مسوولیت ما را بیشتر از پیش می کند.
وی گفت: از این رو با توجه به مشکلات موجود برای واردکنندگان موبایل در هیات مدیره تصویب شد که این سه کمیسون هر کدام با حداقل ۵ عضو و حداکثر ۱۵ عضو تشکیل شوند. این کمیسیون ها رییس، نایب رییس اول و نایب رییس دوم دارند و باید جلسات با دستور جلسات برگزار کنند و زمان جلسات را اعلام و با هیات مدیره ارتباط مستقیم داشته باشند.
بر اساس این گزارش تشکیل کمیسیون های تخصصی در انجمن واردکنندگان موبایل، یکی از دستاوردهای مهم این انجمن پس از گذشت تنها ۳ ماه از فعالیت دوباره آن است.
غروی رام، اصلی ترین دلیل تشکیل کمیسیون امور مالیاتی و بیمه را بالابردن اطلاعات حقوقی و مالیاتی شرکت های وارد کننده دانست و گفت: بیشتر شرکت ها اطلاعات درستی از ارزش افزوده ندارند و ممکن است در چرخه زنجیره تامین و قیمت گذاری با مشکلاتی روبرو شوند که در نهایت باعث ضرر و زیان آن ها می شود. از این رو این کمیسیون با آموزش ها و ارتقاء سطح آگاهی شرکت ها، می تواند از بروز مشکلات پیش روی آن ها جلوگیری کند.
وی همچنین با بیان دانش محور بودن کمیسیون خدمات پس از فروش گفت: این کمیسیون یکی از مهمترین کمیسیون هایی بود که باید هرچه زودتر تشکیل و فعالیت خود را آغاز می کرد. یکی از اقداماتی که در کمیسیون خدمات پس از فروش باید به سرعت و جدیت پیگیری و انجام شود، اصلاح آیین نامه خدمات پس از فروش تلفن همراه است که این مهم باید هرچه زودتر با برگزاری جلسات کارشناسی و با همکاری سازمان حمایت از مصرف کننده محقق شود.
رییس انجمن واردکنندگان موبایل، تولید نیروی متخصص در زمینه خدمات با برگزاری دوره های آموزشی را یکی دیگر از اقدامات موثر در این حوزه دانست و گفت: رسیدگی به امور جاری مهم است اما برنامه ریزی برای آینده و آماده سازی زیرساخت ها از اهمیت بیشتری برخوردار است. به همین منظور می بایست در حوزه خدمات پس از فروش هم افزایی و همگرایی جهت استاندارد سازی صورت گیرد تا حقوق مصرف کنندگان کالای موبایل حفظ شود.
همچنین امیر اسحاقی دبیر انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی در خصوص تشکیل کمیسیون های تخصصی گفت: شرکت های عضو انجمن با مشارکت حداکثری برای حضور در این کمیسیون ها نشان دادند که فعالیت صنفی در این حوزه یکی از دغدغه های اصلیشان است.
وی افزود: همفکری و مشارکت اعضاء در کمیسیون های تخصصی نه تنها به اعتلای صنف کمک خواهد کرد، بلکه موجب برطرف شدن ناهمواری های پیش روی شرکت های واردکنندگان خواهد شد.
بر اساس این گزارش رأی گیری طبق برگه های تعرفه رای انجام شد و در پایان سه کمیسیون با اعضای مشخص تشکیل شدند.
 اعضای کمیسیون امور مالیاتی و بیمه:
۱-سازگار ارقام ۲-مان سان تجارت راد ۳- آرمان همراه ۴- صنعت ارتباط پیشرو ۵-رایان اندیش آوات ۶-انفورماتیک گستر  ۷-ایرانیان قائم همراه ۸-ماریاتل
هیات رییسه کمیسیون امور مالیاتی و بیمه
رییس کمیسیون: سازگار ارقام سیامک عباس پور با ۷ رای
نایب رییس اول: ماریا تل سعید اسمعیل با ۵ رأی
نایب رییس دوم: صنعت ارتباط پیشرو آقای  مرتضی ابراهیمی با ۴ رأی
علی البدل اول: آرمان همراه ارتباطات آریا  آقای محمد هادی فتحی با ۳ رأی
علی البدل دوم: مان سانا تجارت راد آقای امیر کرد محله با ۱ رأی
 اعضای کمیسیون خدمات پس از فروش:
۱-مدیا پردازش ۲-اسمارت تکنولوژی قشم۴-موبایل آباد ۵-لیان همراه ۶-سازگار ارقام ۷- رایان اندیش آوات ۸-همراه سرویس خاورمیانه ۹-هماتلکام ۱۰-رونیکا تجارت ۱۱-اسپیناس تجارت نیکان ۱۲-انفورماتیک گستر ۱۳-ایرانیان قائم همراه ۱۴-همراه گستر نقره فام ۱۵-ماریاتل
هیات رییسه کمیسیون خدمات پس از فروش
رییس کمیسیون: فرشاد مهران پور با ۹ رأی  (همراه سرویس خاورمیانه)
نایب رییس اول: سیامک عباس پور با ۸ رأی (سازگار ارقام)
نایب رییس دوم: میثم دادخواه  با ۷ رأی (جوان فن آوران فردا)
اعضای علی البدل: سید مجتبی موثقی (اسمارت تکنولوژی) با ۴رأی و سعید اسمعیل (ماریاتل) با ۴ رأی
اعضای کمیسیون تنظیم و ساماندهی بازار:
۱-لیان همراه ۲-پویا همراه آرمان ۳-سازگار ارقام ۴-رایان اندیش آوات ۵-مان سان تجارت راد ۶- ایرانیان قائم همراه ۷-آرتین تجارت ۸-آرمان همراه ۹-هماتلکام ۱۰- همراه گستر نقره فام ۱۱-کیان تراست ۱۲-اسپیناس تجارت نیکان ۱۳-پارس نوین مدیا ۱۴-مدیا پردازش ۱۵-ماریاتل
  هیات رییسه کمیسیون تنظیم و ساماندهی بازار
رییس کمیسیون: رضا  قربانی ( ایرانیان قائم همراه)
نایب رییس اول: علی بقایی ( لیان همراه پارس)
نایب رییس دوم: پروانه طاهری (هما تلکام)
اعضای علی البدل: سیامک عباس پور(سازگار ارقام) و میررضا پورحجازی (همراه گستر نقره فام)
منبع: تیرداد 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :