آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 264418
تاریخ انتشار : 3 دی 1398 11:28
تعداد بازدید : 4058

در ششمین رویداد صبحانه بیستونی اعلام شد

قانون ضد انحصار در فضای مجازی تدوین می شود

مرکز توسعه تجارت الکترونیکی محورهای ده گانه همکاری اولویت دار با سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور را اعلام کرد.
undefined

فناوران- در ششمین رویداد صبحانه بیستونی که صبح دیروز در محل سازمان نصر کشور برگزار شد، رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی از سازمان نصر خواست تا در تدوین آیین نامه تبلیغات و پلتفرم ها و همچنین قانون ضد انحصار برای فضای مجازی با این مرکز همکاری کنند.
علی رهبری با بیان اینکه پیش نویس آیین نامه تبلیغات و پلتفرم ها آماده شده و روی وبگاه مرکز توسعه تجارت الکترونیکی قرار گرفته، از اعضای صنف رایانه کشور خواست تا نظرات خود را در خصوص این دو آیین نامه برای مرکز توسعه تجارت الکترونیکی ارسال کنند. 
وی همچنین گفت: این مرکز سعی می کند با توجه به قوانین ضدانحصار موجود در کشور اقدام به تدوین قانون ضد انحصار به صورت خاص در فضای مجازی کند از همین رو نیازمند همکاری با سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور هستیم.
محمد باقر اثنی عشری، رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور، در پاسخ به این درخواست گفت: دبیرخانه شورای عالی فضای مجازی کشور نیز در حال تدوین آیین نامه مربوط به ضد انحصار است باید توجه شود که موازی کاری در تدوین چنین قوانینی صورت نگیرد.
از دیگر درخواست های مطرح شده در این جلسه برای همکاری با سازمان نصر، سیستمی کردن فرایند صدور نماد اعتماد الکترونیکی برای اعضای صنف بود. رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی از سازمان نصر کشور خواست تا امکان اتصال وب سرویسی با نماد اعتماد را برقرار کنند. به گفته او در صورت برقرار شدن این اتصال اعضای نصر می توانند زیر دو ساعت نماد اعتماد الکترونیکی خود را دریافت کنند.
همچنین مرکز توسعه تجارت الکترونیکی از سازمان نظام صنفی رایانه ای کشوری خواست تا در رسیدگی به شکایت های دارندگان نماد عضو نصر به آنان کمک کنند.
از دیگر محورهای همکاری مطرح شده میان مرکز توسعه تجارت الکترونیکی و سازمان نصر کشور کمک به جذب پیمانکار برای واگذاری خدمات ارزش افزوده سامانه های مختلف این مرکز به بخش خصوصی از طریق مزایده است.
رهبری اعلام کرد: مرکز این امکان را دارد تا خدمات ارزش افزوده سامانه های خود از جمله سامانه نماد را به بخش خصوصی واگذار کند. هم اکنون مجوزهای لازم برای این کار از دولت گرفته شده است و امیدواریم تا پایان سال اولین مزایده برای واگذاری خدمات ارزش افزوده یکی از سامانه ها برگزار شود.
رهبری همچنین با اشاره به ارتقای امنیت امضا و همچنین تسهیل فرایند صدور امضا که از ابتدای امسال در مرکز توسعه تجارت الکترونیکی صورت گرفته گفت: بخش خصوصی می تواند روی نرم افزارهایی که قابلیت خواندن امضا را دارند فعالیت کنند. همچنین این مرکز آمادگی دارد تا با بخش خصوصی برای تسهیل فرایند بکارگیری امضا در سامانه های مختلف همکاری کند.
توسعه بکارگیری سامانه امتا (احراز هویت مشتریان تجارت الکترونیکی) و همکاری میان این دو بخش برای رتبه بندی بهتر کسب و کارهای این حوزه از دیگر محورهای مطرح شده برای همکاری میان مرکز توسعه تجارت الکترونیکی و سازمان نظام صنفی نصر کشور در این جلسه بود.
منبع: روابط عمومی نصر کشور


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :