آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 264420
تاریخ انتشار : 3 دی 1398 12:13
تعداد بازدید : 4753

صدور 9 میلیون بدنه کارت هوشمند ملی تا پایان سال

سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور گفت: چاپخانه دولتی وعده داده که تا پایان سال 9 میلیون بدنه کارت هوشمند ملی صادر کند، این درحالی است که ما ظرفیت صدور2.5 میلیون کارت در ماه را داریم.
undefined

فناوران- سیف اله ابوترابی با بیان وجود 2 هزار نقطه پستی و دفاتر پیخشوان گفت: 2 میلیون و 985 هزار و 331مورد مراجعه غیرمستقیم وجود داشته است.
ابوترابی درمورد تاخیر طولانی برای صدور کارت هوشمند ملی در ایران گفت: تاخیر بیش از یک و نیم سال را در این باره می پذیریم از اسفند سال 96 با مشکل تامین بدنه کارت مواجه شده ایم و از آ غاز سال 97  با شرکت های متولی که چاپخانه دولتی متولی تامین آن است وارد کار شدیم و بعد از حل مشکل واردات آن، تلاش ها آغاز شد و وعده دادیم کارت ایرانی مشابه خارجی باشد. آزمایشات طولانی انجام شد و در آغاز نیمه اول امسال شاهد تولید 324 هزار و 983 کارت داخلی بودیم که به ما تحویل داده شد و ما آن را به مردم داده ایم.
وی افزود: چاپخانه دولتی تا پایان سال به ما وعده داد که 9 میلیون کارت بدهد اما آنها مشکلاتی دارند و به وعده خود عمل نکردند در حالی که ما ساختار صدور 2 میلیون کارت را در ماه ایجاد کردیم.
سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور گفت: تراشه کارت همچنان وارداتی است و مشکل آن رفع شده، سفارشات آن داده شده و قرار است در آغاز ماه ژانویه تحویل چاپخانه داده شود.
ابوترابی در پاسخ به سوالی مبنی بر وجود مشکلاتی برای متقاضیان کارت هوشمند ملی و بلاتکلیفی آنان گفت: دستگاه های متولی که هشت دستگاه هستند مقدمات بهره برداری از کارت ملی را اجرایی کرده اند. ما تمام تلاش ها را کرده ایم  رییس جمهور هم در جریان است، وزیر کشور هفتگی در جریان  امور قرار می گیرد و ما اتفاقات را به رییس دولت منعکس می کنیم مشکلی که هست این بوده که مواد اولیه کارت پلی کربنات در کشور وجود ندارد. درست است که مردم ثبت احوال را متولی می دانند اما متولی بدنه کارت، چاپخانه دولت
 است.
وی افزود: تراشه آن را یک سازمان وابسته به دولت انجام می دهد و ما آنچه باید می کردیم را انجام داده ایم و قصوری نداریم، ظرفیت سازی هم کرده ایم. در شورای راهبردی کارت هوشمند ملی این موضوعات را بحث کردیم و قرار شد صدور گواهی برای مردم رایگان باشد و برای پیشگیری از سوء استفاه بانک ها قرار شد شماره رسید را آنلاین احراز کنند بنابراین اگر دستگاهی کوتاهی می کند تقصیر ما نیست و الا همه مکلفند و رییس جمهور دستور داده احراز هویت آنلاین انجام شود.
سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور در پاسخ به اینکه برای دریافت رسید و مراجعه به بانک هزینه ای دریافت می شود گفت: اینگونه نیست قرار شده به صورت را یگان رسید دوباره به مردم داده شود و حتی برای قوام رسید، شماره سریال شناسنامه استعلام می شود درواقع آخرین سریال شناسنامه در سیستم های ما موجود است و ظرفیت پاسخگویی به 6 تا 10 هزار استعلام را در ثانیه داریم و دستگاه ها اکنون از 50 درصد ظرفیت ها  استفاده می کنند.
وی گفت: بنابراین ما مشکلی برای استعلام آنلاین از سوی بانک ها نداریم و نیازی هم به داشتن رسید از سوی مردم نیست. آنهایی که رسید خود را گم کرده یا مفقود شده می توانند با آخرین شناسنامه خود به بانک ها مراجعه کرده و آخرین سریال آن
 احراز شود.
ابوترابی گفت: جمعیت 88.88 درصدی تکمیل ثبت نام برای کارت هوشمند ملی انجام داده اند و این میزان از جمعیت 62 میلیون نفری است که واجد شرایط هستند.
وی درمورد نرخ صدور کارت هوشمند ملی و شناسنامه گفت: نرخ گذاری توسط سازمان تنظیم مقررات تعیین و برمبنای حمایت از مصرف کننده لحاظ می شود که در حال حاضر به غیر از تهران که 16 هزار و 200 تومان است در کل کشور نرخ ها ثابت است.
سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور هشدار داد برخی از دفاتر پیشخوان و پست مردم را مکلف برای تعویض شناسنامه می کنند در حالی که تکلیف و اجباری نیست و اگر شناسنامه مستعمر شده باشد یا تغییری در اقلام هویتی فرد مثل نام و نام خانوادگی رخ داده باشد باید شناسنامه اش را تغییر دهد.
منبع: فارس 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :