استعلام دفاتر ثبت اسناد «خودکار» شد
معاون رییس قوه قضائیه با اعلام پاسخ خودکار به استعلام دفاتر ثبت اسناد و املاک گفت: این اتفاق در ادامه اجرای سیاست مقابله با فساد است.
فناوران- ذبیح الله خدائیان، رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، بر عزم جدی مبارزه با فساد در این سازمان تاکید کرد و گفت: یکی از راه های جلوگیری از بروز تخلف در سازمان ثبت اسناد کاهش مراجعه مستقیم مردم است.
رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با بیان ایجاد سامانه پاسخ خودکار به استعلامات دفاتر گفت: با این سامانه علاوه بر کاهش لغزش ها، تمام اسنادی که به صورت الکترونیکی هستند، استعلام شان الکترونیکی و پاسخ به آن نیز الکترونیکی خواهد بود.
خدائیان افزود: این در حالی است که فرآیند صدور پاسخ به استعلام های دفاتر اسناد رسمی زمان بر بود و همین امر باعث نارضایتی مردم شده بود که با این سامانه پاسخ به استعلامات بلافاصله و بدون دخالت نیروها و به صورت الکترونیک، پاسخ تهیه و ارسال می شود و دیگر زمانی نمی گیرد.
منبع: فارس