آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 266558
تاریخ انتشار : 13 اسفند 1398 16:27
تعداد بازدید : 4652

جزئیات فعالیت کارگروه بررسی و مقابله با پیامدهای اقتصادی کرونا

«کارگروه بررسی و مقابله با پیامدهای اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا» به ریاست محمد نهاوندیان معاون اقتصادی رئیس جمهوری تشکیل شد. حسین سلاح ورزی نماینده اتاق ایران در این کارگروه از فعالان اقتصادی خواست تا پیشنهاد خود را درباره کاهش آسیب کسب وکارها ارائه دهند، تا این کارگروه بتواند برنامه ریزی دقیق تر و منسجم تری داشته باشد.
undefined

فناوران- حسین سلاح ورزی، نایب رئیس اتاق ایران درباره اهمیت و برنامه این کارگروه گفت: با توجه به اینکه دولت می خواهد از مشاغل و کسب وکارهای آسیب دیده و متأثر از شیوع کرونا ویروس حمایت کند، صاحبان مشاغل و فعالان اقتصادی درزمینه کاهش آثار مخرب کرونا بر کسب وکارهای کوچک و متوسط پیشنهاد واقع بینانه ارائه دهند تا این ستاد بتواند برای جلوگیری از آسیب ها برنامه ریزی دقیق تر و منسجم تری داشته باشد.
سلاح ورزی می گوید: در این کارگروه دو موضوع موردبررسی قرار می گیرد؛ موضوع های تجارت خارجی، صادرات و واردات، حوزه کسب وکارهای داخلی.
او ادامه می دهد: هدف از تشکیل این کارگروه بررسی اثرات ویروس کرونا در اقتصاد و کسب وکارها است. در حوزه تجارت خارجی به دلیل افزایش و انتشار گسترده اخبار و اطلاعات مربوط به شیوع کرونا در سطح کشور بسیاری از کشورها، مرزهای تجاری و مسافری خود را به روی ایران بسته اند. از آنجایی که عمده صادرات غیرنفتی ما به کشورهای همسایه است، بسته شدن این مرزها تبعات و اثرات گسترده ای را به همراه داشته است.به گفته سلاح ورزی حجم قابل توجهی از کانتینر و کامیون های حاوی محموله صادراتی پشت مرزها مانده اند؛ در صورت استمرار این وضعیت برای توقف صادرات چند اتفاق نامطلوب می افتد: اولاً بخش عمده محصولات صادراتی فسادپذیر و تاریخ انقضا هستند؛ مسئله بعدی برنامه ریزی تولید واحدهای صادراتی و پیش بینی آن ها برای بازار دچار آسیب جدی می شود؛ در طول یک سال و نیم گذشته مهم ترین منبع درآمدی کشور از محل صادراتی غیرنفتی است و اختلال در این مسئله درامدها را دچار مشکل می کند. کاهش درامدهای ارزی، واردات اقلام مورد نیاز را دچار اشکال می کند.
او ادامه می دهد: در حوزه کسب وکار داخلی به دلیل شیوع کرونا ما شاهد هستیم طیف گسترده ای از کسب وکارهای کوچک به خصوص در حوزه خدمات رفاهی و خدمات گردشگری، رستوران ها، تور و تورگردانی که حجم آن ها از نظر تعداد و اشتغال زایی قابل توجه است؛ درگیر رکود شده و حتی در آستانه تعطیلی قرار گرفته اند.
منبع: اتاق ایران


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :