آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 268817
تاریخ انتشار : 16 اردیبهشت 1399 12:40
تعداد بازدید : 4796

رییس قوه قضاییه دستور پیگیری داد

بی توجهی دولت به مصوبات شورای عالی فضای مجازی

عضو شورای عالی فضای مجازی گفت: متاسفانه مصوبات ابلاغ شده از سوی شورای عالی فضای مجازی به دولت اجرایی نشده و این مساله سبب هرج و مرج های بیشتری در شبکه های مجازی و نارضایتی مردم از اوضاع بوجود آمده شده است.
undefined

فناوران - محمدحسن انتظاری در برنامه صحنه رادیو تهران افزود: شورای عالی فضای مجازی دو سال گذشته مصوبه ساماندهی شبکه های مجازی و پیام رسان ها را تصویب و به دستگاه های اجرایی نیز ابلاغ کرده است. ساماندهی یعنی اینکه شبکه های اجتماعی خارجی باید برای فعالیت در کشور ما ثبت شوند تا بتوانند فعالیت کنند و وزارت ارتباطات و فن آوری اطلاعات باید به آنان مجوز حضور در فضای مجازی ایران را ارایه دهد و این مساله در تمامی دنیا مرسوم است.
وی اظهار داشت: این مصوبات تاکنون مورد توجه دولت و دستگاه های اجرایی دولتی قرار نگرفته است در صورتی که در حال حاضر کشورهای اروپایی از همین روش شرکت های بزرگ اروپایی را ملزم به رعایت این فوانین کرده و در صورت رعایت نکردن جریمه های سنگینی برای آنان در نظر می گیرند.
عضو شورای عالی فضای مجازی گفت: اگر اینستاگرام در کشور ما ثبت شود و مجوز حضورش را از وزارت ارتباطات دریافت کند باید تمامی قوانین کشور ما را رعابت کرده و محتواها را بررسی کند تا بر خلاف قوانین کشور ما نباشد. در ضمن تمام مصوبات شورای عالی فضای مجازی طبق حکم مقام معظم رهبری حالت قانونی دارد و باید اجرایی شود. همچنین رییس قوه قضاییه نیز روز، چهاردهم اردیبهشت ماه در رابطه با مصوبات شورای عالی فرهنگی افرادی را مامور بررسی کردند که چرا مصوبات شورای عالی فضای مجازی از سوی دستگاه های دولتی اجرا نشده است.
وی گفت: حاکمیت فضای مجازی باید در دست حاکمیت کشور خودمان باشد و در تمام دنیا دقیقا همینطور است. اگر این مساله انجام گیرد سیاست های نظام در فضای مجازی اعمال خواهد شد. بنابراین شورای عالی فضای مجازی برای این مساله تشکیل شده است که بتواند نظم فضای مجازی را در کشور در دست بگیرد. این شورا بحث محدودیت را سرلوحه ی فعالیت هایش قرار نداده است بلکه در این شورا بحث اعمال قوانین کشور مطرح است.
انتظاری گفت: هر کشوری برای خود قوانینی دارد و اعمال قانون به معنی محدودیت نیست و اگر در فضای مجازی این مسایل در نظر گرفته نشود هرج و مرج هایی نیز در کشور صورت می گیرد که برنامه های زنده مخرب و بی اخلاق اینستاگرام نمونه ای از آنهاست.
وی در ارتباط با سایت های شرط بندی فضای مجازی گفت: متاسفانه عدم هماهنگی بین بخش های بانکی کشور و پلیس فتا و بحث های حاکمیتی سبب حضور این سایت ها در فضای مجازی شده و مشکلاتی را به وجود آورده است که مشکل کمی نیست و توجه بسیاری را برای مرتفع کردن آن از سوی مسوولان می طلبد. اگر به آن بی توجه بمانیم فساد گسترده ای در کشور رخ می دهد و دستگاه های مسوول باید پاسخگو باشند. البته کمیته های ذی ربط واقعا در حال فعالیت هستند اما چون هماهنگی ها ضعیف است و نگرش ها متفاوت، مشکلات بوجود آمده در این فضا، همچنان پابرجا هستند.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :