آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 269027
تاریخ انتشار : 24 اردیبهشت 1399 11:55
تعداد بازدید : 4800

عضو هیات رییسه کمیسیون قضایی مجلس:

دستگاه های نظارتی مراقب فعالیت سایت های آگهی باشند

عضو هیات رییسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با بیان قیمت سازی های کاذب دلالان خودرو در فضای مجازی و برخی سایت ها، گفت: دستگاه های نظارتی به صورت جدی بر فعالیت سایت های خرید و فروش خودرو نظارت کنند.
undefined

فناوران- یحیی کمالی پور درباره قیمت سازی های کاذب دلالان خودرو در فضای مجازی و سایت های دیوار و شیپور، گفت: از ابتدای مجلس دهم به صورت مکرر بر وضعیت لجام گسیخته و بدون نظارت فضای مجازی تاکید کردیم. از طرفی مجموعه های متعددی متولی رسیدگی و مدیریت فضای مجازی و سایت های خرید و فروش هستند، اما متاسفانه کارایی لازم را ندارد.
نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس دهم شورای اسلامی ادامه داد: فضای مجازی در کشور ما به هیچ عنوان نظامند نبوده و ساختاری خود جوش مردمی دارد و دستگاه های متولی نیز نظارت اثربخشی بر آنها ندارند.
این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه دستگاه قضایی باید با اخلالگران اقتصادی فعال در سایت های اینترنتی و شبکه های مجازی برخورد کند، اظهار کرد: معتقدم تمامی افرادی که قصد فعالیت در فضای مجازی و اینترنتی را دارند باید از مرجعی واحد مجوز گرفته و در چهاچوب کاری مشخص و معین فعالیت کند.
عضو هیات رییسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی افزود: ارتباط سایت های خرید و فروش خودرو با برخی از افراد بسیار جالب است به نحوی که خودروها قبل از پیش فروش و ورود به بازار آگهی می شوند. این نابه سامانی گرفتاری ها و ناامنی هایی در حوزه اجتماعی برای مردم ایجاد کرده است. از این رو دستگاه های نظارتی باید به صورت جدی بر فضای مجازی و سایت های خرید و فروش خودرو نظارت کنند.
 ردپای سوداگران در قیمت سازی اینترنتی املاک
در همین رابطه کارشناسان اعتقاد دارند بستن راه های مورد استفاده سوداگران به منظور آشفتگی بازار مسکن مانند جلوگیری از قیمت سازی توسط بسترهای اینترنتی و همچنین اخذ مالیات های تنظیمی، از ملزومات سامان دادن به بازار مسکن است.
به گزارش  فارس، پس از کاهش نسبی قیمت مسکن در ماه گذشته اخیرا برخی از سفته بازان و سوداگران بازار مسکن در بسترهای فروش اینترنتی، نسبت به افزایش صوری قیمت مسکن اقدام کرده اند. به عنوان مثال، بررسی ها نشان می دهد که آگهی های فروش هر متر مربع آپارتمان در یکی از مناطق تهران در طول یک هفته گذشته، 2 تا 7 میلیون تومان افزایش یافته است.
در همین راستا، مرتضی قلی خسروی رییس اتحادیه مشاوران املاک ضمن انتقاد از نحوه نظارت بر برنامه ها و سایت های فروش اینترنتی در زمینه فروش مسکن گفت: در حال حاضر برنامه های مطرح فروش اینترنتی در کشور به آشفته شدن فضای روانی بازار مسکن دامن می زنند.
رییس اتحادیه مشاوران املاک در بیان دلایل آشفتگی بازار مسکن به وسیله برنامه ها و سایت های فروش اینترنتی، افزود: قیمت گذاری واحد مسکونی نیاز به کار کارشناسی دارد و امکان درج قیمت واحد مسکونی در آگهی های فروش مسکن، شرایط را برای سفته بازی و سوداگری در بازار مهیا می سازد. 
خسروی با بیان به سابقه سوداگری مسکن از طریق برنامه ها و سایت های فروش اینترنتی، گفت:«اتحادیه مشاوران املاک، سال گذشته از مدعی العموم خواست تا امکان حذف قیمت از برنامه های فروش اینترنتی را فراهم کند و این برنامه ها تنها در معرفی واحدهای مسکونی فروشی فعالیت کنند.
 تب و تاب دلالان برای فروش خودروها
در همین رابطه و به گزارش مهر، بر این اساس، از روز گذشته و با اعلام این روش های فروش از سوی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، بسیاری از افرادی که خودروها را برای فروش با نرخ بالا در پارکینگ ها نگه داشته بودند، را فروشنده کرده و حجم آگهی های درج شده برای فروش خودرو به شدت افزایش یافته است؛ به نحوی که حتی خودروهای صفر کیلومتری که تاریخ تولید آنها یکی دو سال قبل است هم، در میان آگهی های فروش دیده می شوند.
مروری بر آگهی های خودرو درج شده بر روی سایت ها و اپلیکیشن های خرید و فروش خودرو نشان می دهد که اکنون بیشتر آگهی ها مربوط به خودروهای صفر کیلومتر است و نرخ برای خودروهای دست دوم نیز با کاهش مواجه بوده است. در واقع، بسیاری از بیم ورود دستگاه های نظارتی که روز گذشته ستاد تنظیم بازار بر نقش پررنگ آنها تاکید کرده است، بر معاملات خودرو نگران شده و اقدام به عرضه بیشتر محصولات کرده اند؛ بنابراین روند عرضه خودرو در بازار سرعت گرفته است.
منبع: خانه ملت 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :